ΝΕΑ

Ο Γ. Αντετοκούνμπο κατοχύρωσε το …Greek Freak!

02.08.2017

trademarks Trademark NBA European Antetokounmpo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πέρα από την εξαιρετική πρόοδο που παρουσιάζει σε αθλητικό επίπεδο, φροντίζει να “χτίζει” την εικόνα του και εμπορικά.

Ο Γ. Αντετοκούνμπο κατοχύρωσε το …Greek Freak!

Για το λόγο αυτό προέβη σε κατοχύρωση του όρου “Greek Freak” με τον οποίο είναι γνωστός, τόσο στην Αμερική, όσο και Διεθνώς! Ο όρος αυτός αποτελεί πλέον εμπορικό σήμα, κατοχυρωμένο στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο όνομα του αθλητή, για προϊόντα και υπηρεσίες σχετικές με το χώρο του.

Όπως φαίνεται λοιπόν δε θα αργήσει ο καιρός που θα δούμε σακίδια, φούτερ, παπούτσια, μπουφάν και καπέλα, μεταξύ άλλων, με τον όρο “Greek Freak”. Το Σήμα της Ε.Ε. κατατέθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2017 και κατοχυρώθηκε οριστικά στις 19 Ιουνίου 2017. Πλέον μένει να δούμε αν θα προχωρήσει σε καταθέσεις Σημάτων και σε άλλες χώρες, όπως οι Η.Π.Α. και η Κίνα, που αποτελούν αγορές ιδιαίτερου εμπορικού ενδιαφέροντος για τους αθλητές του NBA.

Στο δρόμο που χάραξε κάποτε ο Michael Jordan με τα “Air Jordan” και το “Jordan Brand” βαδίζει πλέον και ο δικός μας Γιάννης. Μακάρι να τον ακολουθήσει και μπασκετικά, ώστε να μιλάμε για τον “Μεγαλύτερο όλων των εποχών”!