ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η ομάδα των συνεργατών μας βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή σας για να εξασφαλίσει την προστασία της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας σας.

Πραξιτέλης Μαρούλης

Πραξιτέλης Μαρούλης

praxitelis@maroulipatent.gr

Ο Πραξιτέλης Μαρούλης είναι ένας από τους πρώτους επαγγελματίες που ασχολήθηκαν με τον χώρο της Βιομηχανικής Προστασίας. Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, είναι μέλος του Τ.Ε.Ε. ενώ μιλά άπταιστα αγγλικά και ιταλικά. Έχει υπάρξει επί σειρά ετών μέλος διεθνών οργανισμών, όπως οι ITMA, APRAM, CIPA, GRUR. Διαθέτει πολύτιμη γνώση επάνω στον τομέα των πατεντών και των σημάτων, έχοντας διαχειριστεί χιλιάδες καταθέσεις τόσο σε εθνικό, όσο και διεθνές επίπεδο, τα τελευταία 35 χρόνια.

Ανδρέας Μαρούλης

Ανδρέας Μαρούλης

andreas@maroulipatent.gr

Ο Ανδρέας Μαρούλης σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ είναι και κάτοχος MBA από την ΑΣΟΕΕ. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, καθώς και διεθνών οργανισμών, όπως το IEEE, το GRUR, το ΙΤΜΑ και το APRAM. Ειδικεύεται στην προετοιμασία αιτήσεων που αφορούν θέματα ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών κατασκευών, τηλεπικοινωνιών, θεωρίας ελέγχου και συστημάτων Η/Υ. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Ιωάννης Λυράκης

Ιωάννης Λυράκης

lyrakis@maroulipatent.gr

Ιωάννης Λυράκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα κατασκευών και δόμησης, προσφέροντας έτσι πολύτιμη βοήθεια στο πεδίο ενασχόλησής του. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με τον τομέα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Μιλά αγγλικά.

Δημοσθένης Μαρούλης

Δημοσθένης Μαρούλης

dimos@maroulipatent.gr

Ο Δημοσθένης Μαρούλης γεννήθηκε το 1957. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Φυσικών. Ασχολείται με θέματα που άπτονται των Θετικών Επιστημών και της Βιοτεχνολογίας. Ασχολείται επίσης με τον τομέα της κβαντικής φυσικής και της φυσικής των σωματιδίων. Μιλά αγγλικά.

Αντώνιος Μποζοβίτης

Αντώνιος Μποζοβίτης

bozovitis@maroulipatent.gr

Ο Αντώνιος Μποζοβίτης σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών ενώ συνέχισε τις σπουδές του στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ίδιου Πανεπιστημίου. Ασχολείται με θέματα βιομηχανικών αυτοματισμών, μικροηλεκτρονικών, τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας laser. Μιλά αγγλικά.

Χαρίκλεια Μόσχου

Χαρίκλεια Μόσχου

moschou@maroulipatent.gr

Η Χαρίκλεια Μόσχου σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συνέχισε τις σπουδές της στο University College London επάνω σε θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και περιβαλλοντικής μηχανικής. Είναι υπεύθυνη σχετικά με τα θέματα της βιοχημείας, της βιοτεχνολογίας, της φαρμακευτικής αλλά και της κοσμητικής ιατρικής. Μιλά άπταιστα αγγλικά και γαλλικά.

Γεώργιος Ανεμογιάννης

Γεώργιος Ανεμογιάννης

anemogiannis@maroulipatent.gr

Ο Γεώργιος Ανεμογιάννης σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Συνεργάζεται με το γραφείο από το 1992. Μιλά άπταιστα αγγλικά και γερμανικά. Έχει διατελέσει διευθυντής στην σχολή εκπαίδευσης της ΔΕΗ, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος και επί χρόνια πρόεδρος της IAESTE Ελλάδος. Οι γνώσεις του πάνω σε τεχνικά θέματα καθώς και η ενασχόλησή του με υποθέσεις τεχνικών μεταφράσεων τον καθιστούν πολύτιμο μέλος του γραφείου μας.