ΝΕΑ

Το γραφείο μας βραβεύτηκε με το βραβείο “Excellence in Trademark Law – Greece”

08.09.2015

Swissport Legal Awards 2015 Greece corporate law Trademark Law trademarks Trademark

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια θα θέλαμε να μοιραστούμε με όλους εσάς, τους φίλους και συνεργάτες, τη βράβευση του γραφείου μας στα διεθνή “LEGAL AWARDS 2015”.

Το γραφείο μας βραβεύτηκε με το βραβείο “Excellence in Trademark Law – Greece”

Το γραφείο μας βραβεύθηκε με τον τίτλο “Excellence in Trademark Law” για την Ελλάδα. Ο θεσμός των Legal Awards, με τη χορηγία τόσο της International Association of Lawyers όσο και της Swissport, επιλέγει τους νικητές με βάση τις επαγγελματικές επιτυχίες τους και τα επιτεύγματά τους το περασμένο ημερολογιακό έτος.
Όλοι οι νικητές των Legal Awards 2015 υπόκεινται στα ίδια αυστηρά κριτήρια και εξετάζονται ενδελεχώς από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Αυτό εξασφαλίζει πως μόνο οι πιο άξιες εταιρείες, καθώς και επαγγελματίες του κλάδου θα κερδίσουν μία θέση στον αντίστοιχο Οδηγό Νικητών του έτους. Κάθε Οδηγός Νικητών μοιράζεται σε περισσότερους από 500.000 επαγγελματίες του νομικού κλάδου και είναι διαθέσιμος σε όλες τις Swissport Aspire αίθουσες αναμονής παγκοσμίως.
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως με τον ίδιο επαγγελματισμό και με αυξημένο αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε οτιδήποτε αφορά τον χώρο της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, φροντίζοντας για την διασφάλιση των εμπορικών δικαιωμάτων σας.