Προφίλ

Η προστασία της εμπορικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς για την ανάπτυξη και την πρόοδο μιας εταιρείας.

Μια εφεύρεση μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, ένα εμπορικό σήμα μπορεί να κάνει δημοφιλές ένα προϊόν, ένα σχέδιο μπορεί να κυριαρχήσει σε μια ολόκληρη αγορά. Καμιά όμως επιτυχία δε μπορεί να εξασφαλισθεί χωρίς την προστασία όλων αυτών με τα κατάλληλα μέσα.

Προφίλ
Προφίλ

Από το 1950 το γραφείο μας ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με θέματα εμπορικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η καθημερινή μας ενασχόληση με τον τομέα των ευρεσιτεχνιών και των εμπορικών σημάτων, εξασφαλίζει τη σωστή και επιτυχή κατοχύρωσή σας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Οι διεθνείς μας συνεργασίες μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε, οπουδήποτε στον κόσμο, την απαραίτητη βοήθεια επάνω στα θέματα της εμπορικής και βιομηχανικής προστασίας, ενώ οι μηχανικοί και νομικοί του γραφείου μας θα σας καθοδηγήσουν κατάλληλα, ώστε να προστατεύσετε με αποτελεσματικό τρόπο την ιδιοκτησία σας.

Βρισκόμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας, διαθέτοντας ένα έμπειρο επιτελείο, με κατάρτιση αλλά και αγάπη για το αντικείμενο. Η ενδελεχής γνώση μαζί με την ενεργή συμμετοχή μας στα τεκταινόμενα του χώρου της εμπορικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, μας επιτρέπουν να είμαστε πάντοτε έγκυρα και έγκαιρα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις, χαράσσοντας την κατάλληλη, ανά περίσταση, στρατηγική για τους πελάτες μας.